Львів’ян запрошують на Кавуновий Фестиваль у Парк Культури

5173 1
У неділю, 28 серпня, у Львові пройде Кавуновий Фестиваль. Він об'єднає усіх малих та великих любителів кавунів у Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького.

"Як його можна не любити ? Це ж смак літа, дитинства, безтурботності, смак щастя та простоти. Ти вгризаєшся в м’який червоний трикутник, обливаєшся солодким, липким соком, по-хуліганськи плюєшся кісточками, і щастю нема меж. Цим і будемо займатися на кавуновому фестивалі! Ніяких концептів, просто цілий день фану і кавунооб’їдання:)", - розповідають організатори.

Програма фестивалю

-          Кавунові конкурси та розваги (перегони з кавунами, поїдання кавунів на швидкість, "кісточкоплювання", кавуновий манікюр)

-          Креативні майстер-класи, різноманітні фотозони.

-          Кавунова MANTRA PARTY і багато іншого.

Пригощатимуть усіх організатори фестивалю - арт-кафе GREEN. Також любителі яскравих вражень зможуть взяти участь у справжньому кольоровому божевіллі, адже цієї ж неділі у Парку культури пройде Lviv Holi Fest - фестиваль -флешмоб, де усі бажаючі зможуть прикрасити себе, своїх друзів та усе довкола різнокольоровими сухими фарбами "Холі".


Читайте також:
28 Серпня, 2016 22:58
Єва Де можна знайти ФотограФії з цього Фестивалю?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!