Львів’ян запрошують на «Казку у гаю»

3279 1
У суботу та неділю, 30-31 травня, традиційно, як і кожного року до Дня захисту дітей у Музеї народної архітектури та побуту у Львові відбудеться дитячий фестиваль «Казка у гаю». Розпочинається Фестиваль привітальною виставою від відомих акторів міста.
фото: skansenlviv.org

фото: skansenlviv.org

Учасниками фестивалю є колективи з різних областей України, які впродовж двох днів заходу презентують свої вистави на різних галявинах музею. Дерев'яні хати з солом’яними стріхами, зелені дерева, високі смереки, створюють найкращі декорації для відтворення казок.

 Вистави буде оцінювати компетентне журі. Після завершення виступів  учасників фестивалю відбудеться урочисте нагородження  переможців.

Впродовж фестивальних днів діятимуть розважальні галявини. А саме:

-  «Галявина маленьких майстрів» - народні майстри проводитимуть для дітей та учасників-колективів майстер-класи з різних ремесел та мистецтва: ткацтва,  гончарства,  розмальовування печі, виготовлення ляльки-мотанки з сіна, тканини, салфеток та інші.

-  «Галявина казкарів» - байки  та легенди від казкарів, читання казок.

-  «Галявина розваг»  - розваги та забави із Казковою панною,  Квітковою панною та веселим Гайовичком.

А також виставка екзотичних тварин (папуги, плазуни, савці) від Львівського міського дитячого еколого-натуралістичного центру.

Детальніша інформація за телефоном: (032) 271 2101 або ж на сайті музею.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
13 Травня, 2015 19:35
Сергій Поправте, будь ласка, посилання на сайт Шевченківського гаю
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!