Львів’ян запрошують на кінопокази просто неба в рамках Leopolis Jazz Fest

3119 0
Безкоштовні кіносеанси відбуватимуться в Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького у фестивальні дні о 15:00.
фото: Максим Баландюх

фото: Максим Баландюх

У рамках фестивалю Leopolis Jazz Fest у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького відбудуться безкоштовні кінопокази просто неба, інформують організатори.

Початок усіх сеансів о 15:00. Для перегляду львів’янам та гостям міста пропонують художні, художньо-документальні та документальні фільми. Зокрема, у парку культури покажуть документальну стрічку про американського джазового музиканта Чарльза Ллойда, який виступав на головній сцені Alfa Jazz Fest у 2014 році.

У п’ятницю, 29 червня, покажуть художній фільм «Знамениті брати Бейкери» про двох піаністів із Сіетлу. Головні ролі в ньому зіграли голлівудські актори брати Джефф і Бо Бриджеси, а також актриса Мішель Пфайффер.

Читайте також: Завтра у Львові стартує Leopolis Jazz Fest. Програма фестивалю

У суботу для перегляду обрали американо-французький фільм «Приблизно опівночі» (або «Опівнічний джаз») про темношкірого саксофоніста з Америки, який в гонитві за популярністю вирушає до Парижа і там зустрічає прихильника його мистецтва Франсуа. Головну роль у стрічці зіграв американський джазовий саксофоніст Декстер Гордон, а роль Франсуа – лауреат та неодноразовий номінант на премію «Сезар» Франсуа Клюзе. Крім того, у фільмі також грає хедлайнер минулорічного Alfa Jazz Fest Гербі Генкок.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!