Львів’ян запрошують на колективну ранкову пробіжку

3498 0
Перша спроба об’єднати любителів бігу відбудеться завтра, 8-го серпня, біля Високого Замку.
hochu.ua

hochu.ua

Ініціатива проводити регулярні колективні ранкові пробіжки належить львів’янину Андрію Барану. Про це він розповів у коментарі Tvoemisto.tv
 
«Я побачив, що багато львів’ян бігають, але кожен сам собі в навушниках. То вирішив спробувати, щоби люди побігали разом. Це заохочує більше, можна ділитися результатами, змагатися і підтримувати натхнення. Якщо бігаєш сам, натхнення швидко проходить»,  вважає ініціатор.
 
Андрій регулярно бігає протягом трьох років і вважає, що колективні пробіжки не тільки популяризуватимуть біг, а й сприятимуть народженню спільних проектів спортсменів-любителів. 
 
Розпочнеться забіг о 7:30 від ресторану «Високий замок». Збір учасників  з 7:00. Організатор планує здійснити забіг на вершину Високого Замку: «Якщо комусь це буде затяжко, то можна організувати пробіжку довкола Високого Замку, там також досить непогана дистанція»,  сказав Андрій Баран. 
 
Деталі та контакти ініціатора пробіжки можна знайти на сторінці Run Lviv.
 
Зоя Красовська

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!