Політична реклама

Львів'ян запрошують на коляду на Святоюрську гору

1293 0
12 січня 2014 року відбудеться благодійний бенкет «Різдво на Святоюрській горі» у Митрополичих палатах, що на площі святого Юра, 5.

Початок заходу о 18.00 годині, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Різдво на Cвятоюрській горі» - спільне святкування празника Різдва, для того, щоб творити майданчик для спілкування між Церквою та громадою міста, в атмосфері відкритості і довіри, формувати коло людей відкритих на добрі справи та відновити традиції єдності громади, закладених митрополитом Андреєм Шептицьким.

У програмі Благодійного бенкету: слово Митрополита Ігоря (Возьняка) та Владики Венедикта (Алексійчука), презентація соціальних проектів від Фундації Духовного Відродження, тихий аукціон, святкова феєрія від Оксани Караванської, коляда з Пікардійською Терцією, настрій віртуозної музики з Олександром Божиком та приємне спілкування у атмосфері Різдва.

Додаткова інформація та замовлення запрошень за контактами: пл. св. Юра, 5 Львів 79000, [email protected], або за телефоном (032) 261 13 89, +38 067 679 02 07.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!