Львів’ян запрошують на концерт дітей із сиротинців

2212 0
Громадська організація «Care in Action – Турбота в дії» запрошує близько 150 дітей із дитячих будинків та шкіл-інтернатів Львова і області на захід «Таланти в дії», що відбудеться 24 травня у Парку культури і відпочинку ім. Богдана Хмельницького. Захід триватиме з 10:00 до 17:00.
фото: don.kievcity.gov.ua, vorobus.com, vk.com

фото: don.kievcity.gov.ua, vorobus.com, vk.com

«Таланти в Дії» - це захід для веселих дітей і молоді. «Ми прагнемо заохотити молодь і дітей до громадської ініціативи, використання здібностей і талантів на благо суспільства та їхнього особистого розвитку. А також заохотити цих дітей до допомоги іншим, використовуючи власні вміння та навички» - інформують організатори. Основною метою проекту є дати змогу тим дітям та волонтерам, які обдаровані талантами, зробити крок назустріч своїм мріям, повірити у свої сили та проявити себе перед великою публікою.

Захід включатиме ряд майстер-класів, а саме: кулінарія (власноруч виготовлені смаколики діти передадуть безхатченкам у спільноту «Оселя»), ліпка з полімерної глини (дитячі вироби поїдуть як подарунки солдатам в зону АТО), американський футбол, сучасні танці, айкідо, захоплюючий квест. Крім того батьки-вихователі і вихователі зможуть відвідати семінар психолога Людмили Петрановської «Моя рідна нерідна дитина». У другій половині дня відбудеться концерт на літній сцені, де виступатимуть Назар Савко, дитячий колектив «Джерело», талановиті діти та волонтери «Care in Action – Турбота в дії».

Програма заходу:

9:00 – збір учасників велопробігу на пл. Ринок (перед входом в Ратушу);

9:30-10:00 – велопробіг за маршрутом: пл. Ринок – Парк культури ім. Б.Хмельницького;

09:45-10:30 – збір учасників заходу «Таланти в Дії» (на території парку, зліва 100 м від вхідних арок);

10:30-16:30 – захід «Таланти в дії».

Контактні особи: Марія Путіліна, 063 19 80 702, [email protected]; Ярина Поніжай, 093 139 06 01, [email protected].

 

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!