Львів’ян запрошують на концерт Хореї Козацької

1660 0
До 100-річчя ЗУНР Хорея Козацька виконає пісні Січових Стрільців та Української Галицької Армії.
Фото: suspilne.media

Фото: suspilne.media

У Львівській національній філармонії 2 листопада відбудеться концерт Хореї Козацької. Про це повідомляють на сторінці події у Facebook.

Під час концерту звучатимуть пісні Січових Стрільців та Української Галицької Армії у виконанні гурту Хорея Козацька – найвідомішого виконавця автентичних українських пісень від середньовіччя до сучасності.

Концерт «Чи то буря, чи то грім», приурочений до 100-річчя утворення ЗУНР, розпочнеться о 16:00. Квитки можна придбати на сайті gastroli.ua.

Довідка

Хорея Козацька – музичний колектив стародавньої музики з Києва. Гурт виконує музику Руси-України різних епох – Середньовіччя, ренесансу, бароко, класицизму, романтизму та окремі твори ХХ століття, демонструючи різні пам'ятки української культури. Пріоритетними напрямками для гурту є героїчний епос, давня автентична традиція. Гурт виконує пісні, знайдені у архівах, рукописних та друкованих збірниках. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!