Львів’ян запрошують на концерт до дня народження Кузьми

2563 0
Сьогодні лідеру гурту «Скрябін» мало б виповнитися 49 років.
ua.korrespondent.net

ua.korrespondent.net

Сьогодні, 17 серпня, у Парку культури ім. Б. Хмельницького відбудеться концерт, приурочений до дня народження фронтмена гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка, інформують на сторінці події в мережі Facebook.

Читайте також: Сьогодні день народження Кузьми Скрябіна. Топ-10 цитат та фото музиканта

«У день його народження жителі та гості міста зберуться знову, аби згадати особливу людину, таку близьку і рідну для всіх українців, яка за своє коротке життя встигла зробити безмежну кількість добрих справ як для країни в цілому, так і для сотень простих українців», – йдеться у повідомленні.

Концерт відбудеться на літній сцені парку з 19:00 до 22:30. Вхід вільний.

Як повідомляє прес-служба ЛМР, ведучим концерту буде Тарас Гаврик. У заході візьмуть участь Артем Харченко (волонтер, учасник талант-шоу «Україна має талант, діти»), Тарас Гаврик, Гурт «Wszystko», Ivan Navi, Cover-гурт «Band.IT», Гурт «Шосте чуття».

Нагадаємо, що Кузьма Скрябін загинув у автокатастрофі на Дніпропетровщині 2 лютого 2015 року. Його книгу «Я, побєда і Берлін» збираються екранізувати.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!