На правах реклами

Львів’ян запрошують на концерт піаніста та композитора Єгора Грушина

1559 0
У суботу, 9 квітня, о 19:00 у залі Палацу Мистецтв у Львові відбудеться сольний концерт піаніста та композитора сучасної класики Єгора Грушина. Львів’ян запрошують на концерт, де прозвучать як вже знані композиції музиканта, так і новинки.
фото: concert.ua

фото: concert.ua

Що? Сольний концерт піаніста та композитора сучасної класики Єгора Грушина.

Як зазначають організатори, «Solo Piano» відрізняється від концертів з великим складом своєрідною інтимністю та особистою щирістю й відвертістю, де піаніст буде віч-на-віч зі своєю прихильною аудиторією. Як свідчать попередні успішні концерти композитора, рідне місто завжди охоче очікує нові релізи, твори та програми проекту. 

На концерті Єгор за роялем виконає найкращі композиції з попередніх альбомів «Inside» , «Absolution» та «Dominicano» , а також свої нові твори, що увійдуть до майбутньої платівки, вихід якої відбудеться вже цього року.

Де? Львівський Палац Мистецтв (вулиця Коперника,17).

Коли? 9 квітня 19:00.

Квитки на концерт можна придбати онлайн. Вартість квитка 100 грн.

Довідка. Композитор вже встиг випустити в світ три платівки : «Inside» (2012), «Absolution» (2013), «Dominicano» (2014) та провести майже дві сотні концертів та квартирників з різними складами учасників: соло , дуетом, тріо , квартетом та навіть камерним оркестром.

Єгор Грушин є автором композицій, які стали саундтреками до фільмів «Історія життя іграшки» (2012), «Хлопчик-вибір»  (2012) , «Finita la tragedia» (2013), «Янголи помирають на світанку» (2013). У 2014 році був знятий документальний фільм «Dominicano Backstage», що розповідає про закулісся останнього туру композитора. 2015 року Єгор Грушин увійшов  в ТОП-10 неокласичних композиторів всього світу, за версією найбільшого музичного порталу reverbnation.com. Багато кому піаніст відомий своїми cover-треками на пісні таких музикантів як: «Океан Ельзи», «Bon Jovi», «Queen».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!