Львів’ян запрошують на концерт симфонічного оркестру під керівництвом віденського диригента

1394 0
У програмі – оперети Франца Легара у виконанні солістів Львівської опери.
фото: hofer-reisen.at

фото: hofer-reisen.at

4 червня львів’ян запрошують на концерт симфонічного оркестру K&K Philharmoniker під керівництвом австрійського диригента Маттіаса Кендлінгера. Про це Tvoemisto.tv повідомили організатори.

У програмі – оперети австрійця Франца Легара («Країна усмішок» (Das Land des Lächelns), «Весела вдова» (Die lustige Witwe), «Царевич» (Der Zarewitsch) та інші).

«Легар був улюбленцем не тільки віденської публіки. Його виплекані з бадьорістю та ніжною поезією сценічні композиції заполонили весь світ.  Чиста невичерпна повнота мелодій та багатство музичних ідей Франца Легара вражає знову і знову!», – говорять організатори.

Диригентом і художнім керівником проекту є Маттіас Георг Кендлінгер. А виконуватимуть твори солісти Львівського національного театру опери та балету ім. С. Крушельницької Анна Носова (сопрано), Анна Шумаріна (сопрано) та Олег Лановий (тенор).

Вартість квитків: 100-600 грн. Замовлення та безкоштовна доставка квитків за тел.: 032/ 255-10-55.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!