Львів'ян запрошують на концерт «Української пісні»

2819 0
Напередодні 27-ої річниці незалежності України на концерті виступатимуть 27 українських виконавців.

У суботу, 18 серпня, на стадіоні «Арена Львів» відбудеться концерт «Української пісні». Початок концерту о 18:00. Хедлайнерами події стануть Олександр Пономарьов, Злата Огнєвіч, Sonya Kay і Артем Пивоваров. Окрім того, на концерті заспівають «Воплі Відоплясова», Pianoбой, О.Torvald, Alyosha, MELOVIN, Tayanna, DILEMMA, Kadnay, Ivan NAVI і польський гурт CHEMIA.

Разом із відомими артистами на сцену «Арена Львів» вийдуть і молоді виконавці та гурти. Це десятеро переможців відбіркового туру, який тривав майже три місяці.

Цьогоріч до оргкомітету надійшло понад 300 заявок – з усіх куточків України: Запоріжжя, Дніпро, Харків, Одеса, Кривий Ріг, Вінниця, Ужгород, Чернівці, Луцьк, Полтава, Івано-Франківськ, Тернопіль, Київ та інших міст України.  

Переможців відбору «Української пісні 2018» у кілька етапів обирало  кваліфіковане журі. Іншим етапом відбору було відкрите інтернет-голосування.

 Вибір професійного журі: LAUD, TOLO4NYI, PATSYKI Z FRANEKA, PANCHYSHYN, LUMIERE, JULINOZA, Anna PETRAsh і RULADA.

А глядацьке голосування вивело у фінал львівський гурт Secret Forest та київського співака Erômin.

Квитки на великий концерт «Українська пісня 2018» 18 серпня на «Арені Львів» можна придбати за посиланням.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!