Львів’ян запрошують на концерт «Violoncelles, vibres»

1203 0
На сцені Львівської національної філармонії виступатимуть віолончелісти Назар Джурин та Оксана Литвиненко у супроводі Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова».
фото: places.biz.ua

фото: places.biz.ua

У середу, 26 червня, о 19:00 у Львівській національній філармонії відбудеться концерт «Violoncelles, vibres». Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Віолончелісти Назар Джурин та Оксана Литвиненко у супроводі Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова» виконають відомі зразки віолончельного репертуару.

Читайте також: Таких вистав у Львові ще не було

Слухачі матимуть нагоду почути твір «Kol Nidrei» для віолончелі з оркестром Макса Бруха, концерт для віолончелі з оркестром До мажор і концерт для віолончелі з оркестром Ре мажор Йозефа Гайдна, «Violoncelles, vibres» для двох віолончелей і струнних Джованні Соліми.

Завершить вечір композиція сучасного італійського композитора й віолончеліста для дуету віолончелей та струнних.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!