Львів'ян запрошують на концерт всесвітньо відомого оркестру

4720 0
Львів’ян запрошують на концерт всесвітньо відомого симфонічного оркестру K&K Philharmoniker. Гості заходу матимуть нагоду насолодитись «Віденською класикою».
фото: austria.info, lvivtoday.com.ua, austria.info

фото: austria.info, lvivtoday.com.ua, austria.info

У приміщенні Львівської філармонії 12 жовтня симфонічний оркестр K&K Philharmoniker представить концерт симфонічної музики. Диригентом на події стане засновник оркестру австрійський диригент та композитор Маттіас Георг Кендлінгер, а віолончелістом Фрідріх Кляйнгапль (Австрія).

Почуття прекрасного, насолода красою форми та ідеальністю композицій Моцарта, Бетховена та Кендлінгера стануть основою цього концерту.

У програмі концерту: Sinfonie Nr. 35 KV 385 «Haffner-Sinfonie», Wolfgang Amadeus Mozart, Cellokonzert Nr. 1 op. 8 «Unser Vater», Matthias Georg Kendlinger, Sinfonie Nr. 3 op. 55 «Eroica2, Ludwig van Beethoven

Вартість квитків на концерт ставить 70 - 300 грн.

Замовлення та безкоштовна доставка квитків за тел.: 032/ 255-10- 55.

Довідково. Симфонічний оркестр K&K Philharmoniker засновано у Львові в 2002 році австрійським диригентом та композитором Маттіасом Георгом Кендлінгером. Сьогодні він відомий у 16 країнах Європи. K&K Philharmoniker за сезон виконує майже 100 концертів. Основний склад оркестру нараховує 70 осіб, а також ще 60 музикантів є у додатковому складі. До цього часу в оркестр прослуховувалось близько 1000 претендентів. Характерною рисою щорічного прослуховування є те, що практикується багатьма провідними оркестрами, а саме - прихований вибір, бо за ширмою переконати може тільки віртуозність. За час від заснування K&K Philharmoniker записав 22 Live-CD та 4 концертних DVD диски. 

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!