Львів’ян запрошують на концерт-містерію «Страсті Христові»

1929 0
Львів’ян та гостей міста запрошують у Вербну неділю, 24 квітня, на великопісний концерт-містерію «Страсті Христові», який традиційно проводять у Львові напередодні Великодня. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: zaxid.net nv.ua goloskarpat.info

фото: zaxid.net nv.ua goloskarpat.info

Під час містерії звучатимуть композиції з фільму Мела Гібсона «Страсті Христові» (2004) у виконанні камерного хору «Soli Deo» храму Пресвятої Євхаристії та молодіжного академічного симфонічного оркестру INSO-Львів. Автор проекту та диригент Анастасія Арбузова. Тексти-розважання озвучуватиме о. Павло Дроздяк, капелан Львівської міської ради.

Митці прагнуть поєднати давню східну традицію скорботи, слово - духовні розважання, і музику, яку створив голлівудський композитор Джон Дебні, (аранжування А.Арбузової) прошивши нею кінокартину Мела Гібсона «Страсті Христові» (2004).

«Для львів’ян концерт-містерія «Страсті Христові» дає можливість прожити Вербну неділю у роздумах про віру та терпіння Ісуса, Його «хресну дорогу» та особливо підготуватися до пережиття Страсного тижня. Поєднання духовної музики та євангельських мотивів дозволить кожному глибше поринути в атмосферу Великого посту. Запрошуємо усіх долучитися до світлої містерії, щоб спільно відчути велич наближення Великодня», - зазначив Євген Бойко, начальник управління внутрішньої політики.

Розпочнеться захід о 18.00 год. на площі перед пам’ятником Андрею Шептицькому біля Собору св. Юра. Вхід на концерт вільний

Джерело:  velychlviv.com

Опублікувала Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!