Львів'ян запрошують на концерти симфонічної музики у квітні

1466 0
Симфонічний оркестр K&K Philharmoniker та Український національний хор Львів під керівництвом австрійського диригента Маттіаса Кендлінгера запрошують шанувальників класичної музики на наші концерти у квітні 2018 у Львівській філармонії.

9 квітня з 19:00 звучатимуть величні твори відомих композиторів, таких як  Дж. Верді, Ж. Бізе, В. А. Моцарта, Н. Сметана, М. Лисенка, С. С. Гулака-Артемовського. Як і зазвичай, в програмі також знаменитий  «Va, pensiero» з популярної опери Верді «Nabucco».

Диригент: Георг Кугі (Австрія).

Хормейстер: Василь Яциняк. 

Вартість квитків: 100400 грн.

17 квітня з 19:00 – концерт симфонічної класики музичного генія Вольфґанґа Амадея Моцарта гарантує незабутній вечір, повний ентузіазму і музичної вишуканості.

Диригент: Максиміліан Кендлінгер (Австрія).

Вартість квитків: 100400 грн.

Замовлення та безкоштовна доставка квитків за тел.: (032) 255-10-55.

Довідка. Симфонічний оркестр K&K Philharmoniker  заснували у Львові 2002 року австрійським диригентом та композитором Маттіасом Георгом Кендлінгером. Нині він відомий у 16 країнах Європи. K&K Philharmoniker за сезон виконує майже 100 концертів. Основний склад оркестру нараховує 70 осіб. Ще 60 музикантів є у додатковому складі. До цього часу в оркестр прослуховувалось близько 1000 претендентів. Характерною рисою щорічного прослуховування є те, що практикується багатьма провідними оркестрами, а саме – прихований вибір, бо за ширмою переконати може тільки віртуозність. За час від заснування K&K Philharmoniker записав 22 Live-CD та 4 концертних DVD диски. 

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!