Львів'ян запрошують на Кубок Сихова з футзалу

1790 0
Усіх поціновувачів та любителів футзалу запрошують на турнір серед шкіл Сихівського району «Кубок Сихова з футзалу».
Фото: fotokanal.com

Фото: fotokanal.com

Міні футбол в Україні стає дедалі популярнішим: щороку прихильників цього динамічного та креативного спорту стає все більше і більше. Саме тому Громадська Організація «ІКС Спорт», Громадська Організація «Інститут Суспільних Ініціатив» та Асоціація Футзалу Львівщини спільними зусиллями організували турнір «Кубок Сихова з футзалу». Організатори ставлять собі за мету залучити школи Сихівського району м. Львова до процесу популяризації футзалу та планують започаткувати традицію регулярного проведення таких турнірів.

Турнір проходитиме протягом двох днів: 2.12 відбудеться офіційне відкриття та матчі групового етапу, а 3.12 відбудуться фінальні матчі, вручення нагород та офіційне закриття турніру.

Коли?

2 грудня: з 10.15 по 10.45 триватиме збір команд та реєстрація, після чого відбудеться жеребкування. 11.00 – офіційний старт турніру. Ігри групового етапу триватимуть до 15.00.

3 грудня: о 13.00 розпочинаються фінальні матчі, в котрих і буде визначений переможець «Кубку Сихова з футзалу». О 15.00 офіційне закриття турніру та вручення нагород переможцям.

Де?

У приміщенні спорткомплексу «Інтерспорт» (Мотозавод), вул. Городоцька, 174.

Серед гостей турніру буде президент Федерації Футболу Львівщини, Директор ФК «РУХ», представники Асоціації Футзалу Львівщини та Львівської міської ради.

Посилання на подію у facebook: https://goo.gl/Gd3zJ

 

ТЕГИ: футбол

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!