Львів’ян запрошують на курс про виховання «Діти-квіти»

2510 0
Упродовж 10 тижнів батьки разом учитимуться виховуючи дітей, жити повним і щасливим життям.
фото: ask.fm

фото: ask.fm

Як повідомляють організатори, курс «Діти-квіти» передбачає 10 зустрічей, тривалістю 2 години кожна. Відбуватимуться вони один раз на тиждень – щоп’ятниці. Курс проведе психолог-консультант, викладач психології, системний психотерапевт, мама трьох синів Наталка Ільчишин.

Кількість учасників обмежена до  25 осіб (оптимальна кількість учасників для засвоєння матеріалу і якісної роботи в групах). Зустрічі відбуватимуться у центрі Львова. Кожна зустріч передбачає огляд одного з дев'яти вікових періодів від зачаття до повноліття, а також вступне і завершальне заняття.

Як виглядатимуть заняття?

1. Міні-лекція, перегляд відео (особливості конкретного вікового періоду; особливі проблеми, з котрими найчастіше зустрічаються батьки; якості, котрі важливо розвивати на даному етапі).

2. Обговорення конкретних ситуацій.

3. Здобуття практичних навичок через рольові ігри, практичні завдання, роботу в групах і т. п.

Вартість участі в пілотному курсі зі знижкою – 500 грн з особи.

«Якщо ви не маєте можливості залишити дитину вдома під наглядом, під час проведення занять, ви можете скористатися з послуг аніматора. Для дітей ми підібрали зручне місце проведення та тематичні заняття. Ці послуги оплачуються окремо»,  – повідомляють організатори.

Перше заняття заплановане на 23 вересня з 19:00 до 21:00. Зустрічі відбуватимуться у Храмі Преображення ГНІХ Львова. 

Аля того, аби взяти долучитися до курсу, необхідно зареєструватися.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!