Львів’ян запрошують на курси з надання медичної допомоги під час військових дій. Як долучитися

1949 0
Упродовж трьох днів у Львові для близько 300 учасників проведуть навчальний курс «Тактична медицина для українців».
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Упродовж трьох днів, з 21 до 23 травня, у Львові та Стрию проведуть курс «Тактична медицина для українців», де навчатимуть надавати екстрену медичну допомогу під час військових дій. Про це повідомляє Міжнародний штаб допомоги українцям, який ініціював навчальний курс із основ тактичної медицини.

Читайте також: Як діяти у разі хімічної небезпеки та що потрібно знати. Інструкція

«У час війни обовʼязком кожної особи є вміння надання екстренної медичної допомоги, оскільки це може врятувати життя. Такі навички повинні бути відпрацьовані до автоматизму, бо в стані сильного стресу легко розгубитися й втратити шанс на порятунок», – йдеться у повідомленні.

У Львові навчання тактичної медицини пройде 21 та 22 травня, а у Стрию – 23 травня. Курси проводитимуть 5 кваліфікованих інструкторів з Люксембургу для груп, які формуватимуться по 20 осіб у кожній. Таким чином, навчання пройдуть близько 300 учасників.

Зокрема, 21 травня о 9-ій годині ранку навчання проведуть для військовослужбовців, представників тероборони, медиків, лісників, поліції, прикордонників, волонтерів, журналістів та держслужбовців. Процес навчання записуватимуть на відео та опісля опублікують на сторінці Міжнародного штабу допомоги українцям.

Читайте також: Де у Львові переселенцям безкоштовно отримати медичні послуги

Для попереднього запису варто звернутися за номером телефону: 067 894 81 08 – Яна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!