Львів’ян запрошують на квест-екскурсію в галерею мистецтв

1932 0
Дорослі дізнаються, як спілкуватись з малечею про мистецтво та перетворити похід у музей на незабутній спогад.
Фото: Ірина Громоцька

Фото: Ірина Громоцька

У суботу, 20 жовтня, у Львівській національній галереї мистецтв (вул. Стефаника, 3) відбудеться інтерактивна презентація книги «Гра в музей» Ірини Магдиш та Наталі Космолінської. Про це повідомляє прес-служба «Видавництва Старого Лева».

Працівники галереї проведуть дітям ігровий квест по експозиції, а дорослі дізнаються, як спілкуватись з малечею про мистецтво та перетворити похід у музей на незабутній спогад.

Читайте також: Мама у фартушку, дідусь із пасікою. Як виглядає типова родина в цьогорічних букварях

«Наталія Космолінська та Ірина Магдиш точно знають, як захопливо та нестандартно розповісти про предмети мистецтва, що експонуються у Львівській національній галереї мистецтв. Адже саме вони створили чудову пізнавальну книгу «Гра в музей», на сторінках якої читач знайде багато цікавого про картини й скульптури з Львівської галереї, чимало ідей для мандрівок унікальними місцинами Львівщини, а також  інформацію щодо музики, книжок, фільмів, котрі пов’язані з предметами мистецтва. Ця книжка – справжня знахідка для усіх, хто мислить яскраво», – говорять у видавництві.

Початок о 12:00. Вхід – вільний, проте за попередньою реєстрацією.

Нагадаємо, що Наталія Космолінська та Ірина Магдиш в ексклюзивному інтерв’ю Tvoemisto.tv розповіли, чому музеї та відвідувачі потрібні один одному, навіщо культурі стратегія та як взагалі нарешті почати ходити в музеї.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!