Львів’ян запрошують на лекцію і фільм про безпеку в мережі. Програма

2516 0
Кіноклуб Міжнародного фестивалю Docudays UA запрошує на кіноперегляд та лекцію на тему приватної безпеки в цифровому світі. Події відбудуться 10 та 13 травня у Львівському палаці мистецтв.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

10 травня о 19:00 відбудеться показ та обговорення фільму «Стираючи Девіда» про американця, який намагається «зникнути» і стерти усі згадки про себе в документації уряду та приватних компаній.

Документальний фільм порушує питання одного з конституційних прав — право на недоторканність приватного життя. Головний герой та режисер фільму, американець Девід Бонд провокує ситуацію, коли за ним будуть навмисно стежити приватні детективи. Пригоди, з якими він стикається, змушують переоцінити значення приватності.

Читайте також: Як встановити функцію «батьківський контроль». Інструкція від кіберполіції

Після показу відбудеться традиційне для кіноклубів Docudays UA обговорення фільму. Спеціальний гість події — Юрій Булка. Юрій спеціалізується на питаннях особистих загроз та небезпек в інтернеті та як себе захистити від небажаного витоку інформації.

13 травня о 16:00 усіх охочих запрошують на лекцію Юрія Булки «Цифрова незалежність та приватність онлайн». Під час події будуть озвучені відповіді на питання, що відбувається з інформацією про дії користувачів/ок в інтернеті та як вони можуть на це впливати. Тривалість події — 1,5-2 години.

Показ і лекція проходитимуть в конференцзалі Львівського палацу мистецтв (вул. Коперника, 17, другий поверх).

Вхід на всі події вільний, без реєстрації.
Контакти: 096 89 83 860.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!