Львів’ян запрошують на лекцію міжнародного експерта з енергетики

1980 0
30-го листопада відбудеться відкрита лекція, на якій професор Алан Райлі проаналізує енергетичні відносини між Росією та ЄС та зробить висновки для України. Послухати виступ запрошують правників, науковців та студентів з юридичної сфери, а також всіх зацікавлених.
Фото: ut.ee

Фото: ut.ee

Лекцію «Північний Потік 2: Правовий і політичний аналіз у рамках енергетичних відносин між Росією та ЄС. Висновки для України» прочитає професор Алан Райлі з лондонського університету City University London.

Читайте також: 4 поради, як знайти час на себе, коли більша частина життя проходить на роботі

Лектор Райлі є міжнародним експертом з питань енергетики і конкуренції, професором права та постійним коментатором Wall Street Journal, NewYorkTimes та Financial Times. Для слухачів забезпечать синхронний переклад на українську мову.

Подія відбудеться 30-го листопада у лекторії Академічного корпусу УКУ (Козельницька, 2а). Захід розпочнеться о 18:00 та триватиме орієнтовно 2 години. Зареєструватися треба за посиланням.

Читайте також: Польські та українські порти з’єднає магістраль «Via Carpatia»

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!