Львів'ян запрошують на лекцію про художню ілюстрацію в дизайні

1831 0
У неділю, 26 квітня, о 18:00 у Першій Львівській Медіатеці, що на вулиці Мулярській, 2а, відбудеться зустріч із львівською художницею, графічним дизайнером Андріаною Чуніс.
фото: facebook.com

фото: facebook.com

Зустріч пройде у форматі лекції з елементами майстер-класу. В ході заходу спікер поділиться досвідом роботи у сфері реклами та створення якісних візуалізацій маркетингових проектів, поділиться кейсами для творчих осіб, що прагнуть професійно реалізовуватись. Також на зустрічі можна буде дізнатись та проговорити такі пункти:

· шлях від фрілансера до роботи мрії;

· як не бути оманутим через недобросовісних замовників;

· як вдало поєднувати творчість та комерційні виклики ;

Зустріч відбувається в рамках проекту «Арт Лекторій», що організовується рядом молодіжних організацій за підтримки Львівської міської ради та Першої Львівської Медіатеки.

Вхід вільний.

Андріана Чуніс – львівська художниця, предметний та графічний дизайнер з досвідом роботи у різноманітних компаніях туристичної та харчової сфери. До авторських доробок також відносяться брендові кейси упаковки різних видів кави, алкоголю, пива та шоколаду. На даний момент працює дизайнером для мережі закладів Холдингу емоцій «!FEST» та створює авторські листівки. 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!