Львів’ян запрошують на лекцію про творця «Маленького принца»

1919 0
У неділю, 24 січня, о 16:00 у Бібліотеці на Мулярській відбудеться лекція, присвячена Антуану де Сент-Екзюпері. Львів’ян запрошують долучатись. Вхід – безкоштовний.
фото: gazetadopovo.com.br

фото: gazetadopovo.com.br

«Я родом з мого дитинства», – писав Екзюпері і залишився вірним цим словам протягом всього свого життя. Будучи людиною дії, б’ючись за своє життя перед обличчям природи, неба, землі, пройшовши всі жахіття війни, Антуан зберігає у своєму серці Маленького принца, що здатний дивуватися життю, бути вірним другом і не боятися смерті.

Організатори лекції обіцяю розповісти правдиву історію життя, яка із легкістю може стати основою сюжету неймовірного твору. «Письменник Антуан де Сент-Екзюпері – вражаючий приклад єдності творчості і власного життя. Упродовж усього життя він писав один-єдиний твір. Твір цей – його життя. Думка його мчить на крилах літака – літака, котрий – «не мета, а знаряддя». Літак піднімає його в небо, а без неба Сент-Ексу ніяк не обійтись».

Дата: 24 січня, 16:00.

Адреса: Мулярська, 2а, 3 пов.

Телефон для довідок: 067-585-18-57, 093-713-23-00.

Подія у Facebook.

Вхід вільний.

Нагадаємо, нещодавно у прокат вийшов французький мультфільм за мотивами всесвітньовідомої історії про Маленького принца.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!