Львів’ян запрошують на лекцію Саші Кольцової

2380 0
Продюсерка Суспільного розповість про спілкування як технологію.
фото: Ivona

фото: Ivona

12 травня Школа журналістики Українського католицького університету запрошує усіх охочих на День відкритих дверей та лекцію журналістки, продюсерки і громадської діячки Олександри Кольцової «Спілкування як технологія».

Окрім лекції, у програмі зустрічі – знайомство з викладачами та студентами, презентація магістерської програми з журналістики та інших навчальних проектів школи, відповіді на запитання, екскурсія тощо.

Подія розпочнеться о 10:30 за адресою: Львів, вулиця Хуторівка, 35а, конференц-зал філософсько-богословського факультету Українського католицького університету.

Вхід вільний для всіх охочих.

Олександра Кольцова – членкиня правління ПАТ «НСТУ». Відповідальна за розважальний напрям діяльності Суспільного. Фронтвумен гурту «Крихітка». Керівниця благодійного фонду «Фундація Дарини Жолдак», що займається популяризацією читання. Працювала ведучою на радіо ROKS.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!