Львів’ян запрошують на локальний фестиваль у парку

2425 0
Інститут Суспільних Ініціатив запрошує львів’ян та гостей міста відвідати Сихів Fest to Go, що відбудеться 18 вересня в парку імені Івана Павла II.
фото ілюстративні: ufest.in.ua, amacumara.ru

фото ілюстративні: ufest.in.ua, amacumara.ru

На заході, можна буде отримати інформацію про цікаві громадські ініціативи на Сихові, відпочити на природі під акомпанемент акустичної та класичної музики, а також скуштувати смачну їжу. Про це повідомляють організатори заходу.

«Даним проектом ми хочемо започаткувати традицію проведення так званих інтелектуальних локальних фестивалів, під час яких всі охочі зможуть отримати порцію цікавої інформації, послухати живу класичну музику та загалом корисно провести час. Теж сподіваємось, що цим проектом нам вдасться поширити ідею фестивалів сусідів, коли громада активно долучається до організації спільних святкувань», — каже один з організаторів, Тарас Репицький.

Читайте також: До Львова привезли унікальну виставку «Люди Свободи»

На заході буде презентуватимуть діяльність реабілітаційного центру «Джерело», Інституту Суспільних Ініціатив та ГО «Кращий Сихів».

Початок — о 14.30, 18 вересня. Участь безкоштовна. Вхід на територію проекту зі сторони вул. Лісна.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!