Львів’ян запрошують на лижні перемоги, де збиратимуть кошти на тепловізор для ЗСУ

770 0
Уже цієї суботи відбудуться ІІІ Львівські лижні перегони
фото: лмр

фото: лмр

У суботу, 11 лютого, у Львові відбудуться лижні перегони. У колаборації з благодійною організацією «Допоможи Герою» організатори хочуть провести веселі спортивні змагання, а й зібрати кошти на тепловізор для воїнів на передовій. 

Джерело: пресслужба ЛМР

Мета Львівських лижних перегонів:

  • пропаганда здорового способу життя;
  • популяризація лижних гонок серед населення;
  • підвищення рівня спортивної майстерності спортсменів.

 

Читайте також: Львів'яни та лижі: роман довжиною у століття

До участі в перегонах запрошують такі категорії осіб: юнаки та дівчата, дорослі і ветерани. Також учасниками змагань можуть стати як окремо зареєстровані учасники, так і команди ДЮСШ, фізкультурно-спортивного товариства, спортивних клубів. Локація змагань – автостоянка музею народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького (вул. Чернеча Гора, 1).

Нагадаємо, що ;Tvoemisto.tv підготувало підбірку ініціатив від організацій, фондів чи просто небайдужих українців, які збирають необхідне для потреб військових.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!