Львів’ян запрошують на «Марш захисників України»

2601 0
Сьогодні, 6-го грудня, до 25-ї річниці Збройних Сил України у центрі Львова військові проведуть марш, до якого готувалися упродовж декількох днів.
фото: facebook.com/tkachukpp

фото: facebook.com/tkachukpp

Для урочистого проходження 17 парадних розрахунків задіюють близько 1 000 військовослужбовців. Зокрема, залучають особовий склад гарнізону та області, а також волонтерів, - повідомляє прес-служба ЛОДА.

Подивитися марш та привітати захисників України запрошують усіх охочих львів’ян. Кульмінація святкових заходів розпочнеться о 11:00 у центрі міста, біля пам’ятника Шевченку.

Читайте також: У Львові провели репетицію маршу захисників України. Фото

Крім того, з 9:00 триває літургія військових капеланів у Гарнізонному храмі Петра і Павла з нагоди свята й 5-ї річниці відкриття храму.

Нагадаємо, через «Марш захисників України» рух громадського та приватного транспорту проспектом Свободи тимчасово обмежать орієнтовно до 14:00.

Опублікувала Людмила Рубцова

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!