Львів’ян запрошують на майстер-клас із приготування макарунів

5096 0
Шеф-кухар львівського готелю «Нобіліс» Василь Проньків спільно з Першими кулінарними курсами у Львові дасть майстер-клас із приготування макарунів для професійних кондитерів та аматорів. Кожен охочий зможе навчитись готувати вишуканий французький десерт в домашніх умовах. ®

Василь Проньків вже 2 роки є шеф-кухарем одного з найбільш фешенебельних готелів Львова – «Нобіліс» 4*. Він регулярно стажується за кордоном, в тому числі в одному з найпопулярніших римських ресторанів «il convivio troiani». А у п’яницю, 19 червня, кухар поділиться досвідом із львів’янами.

Програма майстер-класу передбачає навчання приготування таких десертів:

-        лимонний макарун;

-        фісташковий макарун;

-        кавовий макарун;

-        хіт сезону – полуничний макарун.

Також присутнім розкажуть про особливості вибору інгредієнтів та обладнання для випікання макарунів. Організатори Кулінарних курсів перших у Львові обіцяють традиційно інформативний та цікавий майстер-клас. Будуть розкриті всі тонкощі та секрети приготування дуже складного десерту.

Майстер-клас відбудеться у п’ятницю, 19 червня,  за адресою: вулиця Сахарова, 23. Для участі обов’язково попередньо зареєструватись  або за телефоном +38(066)2347057. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!