Львів’ян запрошують на майстер-клас із виготовлення стрітенської свічки

1517 0
Участь в майстер-класі можуть взяти діти від 6 до 12 років.
Фото: Музей народної архітектури і побуту

Фото: Музей народної архітектури і побуту

У львівському Музеї народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького (Шевченківський гай) запрошують дітей віком від 6 до 12 років на майстер-класи з виготовлення стрітенської свічки, яка є головним атрибутом завершального свята різдвяного циклу Стрітення. 9-10 лютого відбудеться виїзний майстер-клас, а 11-12 лютого – екскурсія з майстер-класом у Музеї, йдеться на фейсбук-сторінці Музею.

Читайте також: Зимова казка у Гаю. Музей опублікував атмосферні фото

Під час екскурсії діти матимуть змогу завітати до школи с. Бусовисько 1880 р. та до Хатинки Миколая, послухати цікаві історії про дитинство їхніх бабусь і дідусів. На майстер-класі діти прикрашатимуть свічку у різних стилях: етно, романтичний, патріотичний.

Учасники майстер-класу дізнаються про історію виникнення стрітенської свічки – її християнську символіку та дохристиянські корені.

У Музеї кажуть: поєднання майстер-класу із зимовою прогулянкою Музеєм стане для малечі та дорослих захоплюючим і корисним відпочинком.

Читайте також: У Шевченківському гаю зведуть адмінбудівлю з використанням «зелених» технологій. Візуалізація

Групи з 25-30 осіб запрошують на такі години: 9:30, 10:30, 11:30, 12:30, 13:30. Тривалість екскурсії і майстер-класу – 1 год 30 хв. Тривалість виїзного майстер-класу – 1 год. Вартість: 70 грн.

Взяти участь у майстер-класах можна за попереднім записом. Деталі за номером телефону: 098 601 94 73 – Марія (Viber).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!