Львів’ян запрошують на майстер-клас про вихід на ринок США українських стартапів

1938 0
Сьогодні, 3 грудня, у Львівській бізнес-школі УКУ відбудеться майстер-клас Андрія Цінцірука на тему «Стратегії виходу на ринок США: як побудовані американські інкубатори і які види програм вони пропонують для стартапів?».
Фото: polemix.com.ua

Фото: polemix.com.ua

Під час майстер-класу планується обговорити питання про кращі практики створення університетами інноваційних і технологічніх комерційних хабів; як побудовані американські інкубатори: які види програм, вони пропонують стартапам? навчальні програми американських бізнес-інкубаторів; американсько-українські програми з інновацій на 2016 навчальний рік: як долучитись?

Зустріч відбудеться у рамках проекту «Лаборатрія ідей». Робоча мова зустрічі – англійська.

Час проведення: 3 грудня, 17:00-18:30 год.
Місце проведення: Львівська бізнес-школа УКУ, вул. Козельницька 2а, ауд. 311.

Вхід на майстер-клас вільний за умови попередньої реєстрації. Благодійний внесок за участь у майстер-класі – 100 грн. Усі зібрані кошти LvBS передасть студентам УКУ, які організовують благодійну акцію «Вифлиємська гостина» – Святвечір для самотніх та бездомних людей у Львові. Щороку УКУ приймає близько 300 людей. Люди мають змогу гарно провести час, поколядувати, скуштувати смачних страв  на Святій вечері.

Читайте також: Технологія розуму: коли Львів стане Smart City?

Технологія розуму: коли Львів стане Smart City?

Андрій Цінцірук має багаторічний досвід стратегічного та управлінського консалтингу і міжнародного професійного розвитку бізнесу в кількох галузях, зокрема у сфері інформаційних технології, фінансових послуг, енергетики, ІТ-аутсорсингу, міжнародної торгівлі.

Працював над стратегічним консалтингом як з компаніями із рейтингу Fortune 500, так із малими підприємствами з розробки проектів, стратегічного планування, аналізу техніко-економічного обґрунтування, виходу на нові ринки, розрахунками політичних ризиків для проектів в США і на ринках, що розвиваються.

Контактна особа:
Михайло Думанський
[email protected],  +380 98 350 35 56

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!