На правах реклами

Львів’ян запрошують на майстер-клас світового експерта з маркетингових стратегій. Як долучитись?

2364 0
1-го квітня до Львова приїде провідний світовий експерт в області комерційних і маркетингових стратегій з 25-ти річним стажем Гарретт Джонстон з майстер-класом «Клієнтоцентричність на 360˚ для вибухового процвітання українського бізнесу».

Цей майстер-клас – для підприємців, а також тих, хто в компанії відповідає за прибутковість, визначає стратегію розвитку та маркетингову стратегію.

Завдання майстер-класу – як і навіщо нарощувати вартість вашого бізнесу шляхом захоплених клієнтів та з чого починати вже зараз.

Ви матимете унікальну можливість почути «живий маркетинг» – досвід від сильного практика (НЕ теоретика), котрий 25 років працює в маркетингу, продажах і сервісі, має власний консалтинговий бізнес та багато клієнтів в різноманітних галузях: від мобільних операторів, банків, IT, мереж супермаркетів до виробників паковання по всій Європі / СНД, від Швейцарії до Казахстану.

Дізнаєтесь «секрет» як залучити, утримати і захопити клієнтів швидко, дешево і згідно з найкращою міжнародною практикою.

Гарретт Джонстон (Garrett Johnston) – CEO Macroscope Сonsulting, провідний світовий експерт в області комерційних і маркетингових стратегій з 25-ти річним стажем, консультант start-up компаній, експерт зі складних ринків різних регіонів, практик з величезним досвідом роботи в телекомунікації, цифрових технологіях, роздрібній торгівлі, фармакології, біотехнологіях. Відомий своїм новаторським мисленням і цінними ідеями для збільшення продажів компаній.
Співвласник і член ради директорів швейцарської компанії Brainstore. Одні з основних клієнтів – Coca-Cola, McDonald's, Sony, Nike.

Має досвід роботи в компаніях «великої четвірки» (PriceWaterhouseCoopers, Ernst&Young), Cap Gemini, Cable & Wireless, Alcatel і MCI WorldCom, Tus Group, Spectel Avaya та ін.
Володіє 11-ма мовами, побудував професійну кар'єру в 13-ти країнах світу.
Має дві вищі освіти: диплом Дублінського Університету (University of Dublin) – економіка, Дублінській коледж Трініті (Trinity College of Dublin) – міжнародна торгівля.

Коли?

1 квітня, з 10:00 по 17:30

Де?

готель «Дністер», конференц зал «Панорама»

Вартість: акційна ціна до 1-го березня 1550 грн. Квитки тут  https://kasa.in.ua/maister-klas-iz-stratehichnoho-marketynhu-harretta-dzhonstona-lviv

Деталі https://www.facebook.com/events/1674608082859176/ або www.sirco.com.ua

Організатор: SIRco

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!