Політична реклама

Львів'ян запрошують на майстер-класи польсько-чеських драматургів

1194 0
Українські драматурги та режисери по-новому осмислять простір міста на майстер-класах від польсько-чеського тандему Іги Ганьчарчик та Лукаша Їрічки, які відбудуться в рамках фестивалю сучасної драматургії «Драма.UA» 21-24 листопада у Львові.

Учасники матимуть змогу оглянути різні методи праці драматурга та режисера у театральній практиці в Польщі, Чехії та Німеччині, інформує прес-служба Львівської міськради.

Разом з учасниками майстер-класів, ми будемо трактувати місто, як конкретний простір вистави. Ми шукатимемо нарації, які дозволять нам по-новому зідентифікувати публічний простір, а також спробуємо переписати давні тексти, навіть якщо місто у них становить лише «пре-текст» або було джерелом їхнього натхнення, – розповідають організатори.

Майстер-класи відбуватимуться у співпраці зі Східноєвропейською платформою перформативних мистецтв (EEPAP), в рамках освітньої програми DESANT.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!