Львів’ян запрошують на міжнародну конференцію TEDx

2258 0
У суботу, 7 травня, у Львові відбудеться локальна конференція світової незалежної тлатформи TED. Це подія, на якій спікери – люди, у яких є цікаві ідеї, думки, нові винаходи чи методи, і вони ділитимуться ними у форматі 18-хвилинних промов. Це люди різних професій: винахідники, митці, громадські діячі та багато інших.

Темою цьогорічної події є: «Live bright – live different».

«Ми хочемо показати глядачам, що життя насправді є надзвичайно цікавим та різноманітним, варто лише не боятись шукати нові шляхи. На конференцію запрошені цікаві особистості, які розкажуть, як можна змінити своє життя, і не тільки», - розповідають організатори.

Учасниками конференції стануть:

Євген Демченко – IT-підприємець, ініціатор руху «Твоя країна», екс-голова всеукраїнської організації «ФРІ»

Гордій Остапович - атлет зі спортивного запам’ятовування

Ярема Турчин – засновник першої в Україні Імпро групи «SerYozno»

Орест Зуб - мандрівник, блогер, підприємець

Олександр Шутюк - працівник міської ради, дизайнер, блогер, урбаніст

Kirk Norris – керівник студентської молодіжної організації «Леополіс Молодий»

Данило Сиротинський – програміст, співзасновник Dragon's Games. Cory McGuiness - головний пивовар театру пива «Правда»

Аліса Грейс - художник-ілюстратор, засновниця Illustrations School

Читайте також: Найцікавіше для саморозвитку: Топ-20 відео TED

Потрапити на конференцію можна придбавши квиток на сайті 2event.com, або безпосередньо в організаторів. Контакти: Світлана Гороховатська, головний організатор, Паньків Юрій, +38 (063) 601 24 57, відповідальний за зв`язки з громадськістю +38 (095) 821 10 06, tedxlvivpolytechnic.com – сайт події, facebook.com/TEDxLvivPolytechnic - спільнота в Фейсбуці.

Конференція TEDxLvivPolytechnic відбудеться у суботу, 7 травня, з 09.00 до 16.00 год. на вул. Володимира Великого, 14а/18 (Lviv Film Center) 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!