Львів’ян запрошують на молодіжну пішу прощу до Унева

3652 0
Колона прочан рухатиметься два дні до Унівської Свято-Успенської лаври і подолає 60 км.

18-19 травня травня відбудеться ювілейна 25-та проща до Унівської Свято-Успенської лаври, повідомляє прес-служба ЛМР.

Після Літургії 18 травня о 7:00 у храмі Архистратига Михаїла (вул. Винниченка, 22) триватиме реєстрація прочан до 8:50. Початок руху колони прощі – 9:00. завершиться хода 19 травня у с. Унів.

Маршрут цьогорічної прощі: м. Львів – с. Лисиничі – с. Підбірці – с. Миклашів – с. Нижня  Білка – с. Заставне – м. Глиняни – с. Якторів – с. Унів.

Читайте також: Духівники Твого міста. Владика Венедикт про свій вихід із зони комфорту

Учасники паломництва обов'язково мають взяти: спальник, каремат, посуд, намет (за бажанням), зручне взуття, теплий одяг, дощовик, власну аптечку, молитовник та вервичку. Важкі речі везтиме автомобіль до місця ночівлі в м. Глиняни.

Пожертва на участь – 100 грн, що включає харчування (тричі), пакет прочанина, перевезення речей та інші організаційні видатки. З Унева до Львова охочих відвезе автобус за 70 грн.

Контакти:

  • голова оргкомітету Олена Пляченко (063 84 81 338 / 098 07 33 186);
  • керівник інформаційної групи Анастасія Тарнавська (063 12 45 009);
  • e-mail [email protected].

Слідкувати за оновленнями події можна у Facebook.

Опублікувала Анна Єгорова

Цей матеріал було підготовлено в рамках Програми міжредакційних обмінів за підтримки Національного фонду на підтримку демократії NED

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!