Львів’ян запрошують на молитовне чування біля ікони Божого Милосердя

3244 0
Римо-католицька парафія святого Йоана Павла II спільно з Духовно-пасторальним відділом УКУ та Рухом Світло-Життя і Католицьким Скаутами Європи запрошують на молитовне чування, яке відбудеться 18-19 квітня під гаслом «Милосердя, проявлене на хресті».
фото: прес-служба міськради

фото: прес-служба міськради

Із нагоди проголошення Святішим Отцем 2016 року  роком Божого Милосердя, за ініціативи Архієпископа Мечислава Мокшицького, 10 квітня 2016 року із Львівської Митрополичної базиліки розпочалося паломництво ікони Божого Милосердя по всіх парафіях Львівської архидієцезії.

18 квітня о 18:00 год. ікона Божого Милосердя буде передана парафії святого Йоана Павла II, котра діє в каплиці Філософсько-богословського факультету Українського Католицького Університету  у Львові (вул. Хуторівка, 35а). Опісля відбудеться  велике чування біля ікони і  колишні в’язні свідчитимуть  про Боже Милосердя. Буде особливий час близькості з Євхаристійним Ісусом під час Адорації Пресвятих Дарів, охочі зможуть приступити до сповіді. Про це розповідає о. Григорій Драус, настоятель парафії св. Йоана Павла ІІ.

Про ікону Божого Милосердя

У 1931р. Ісус з’явився у видінні до сестри Фаустини. «Увечері, коли я була в келії, –  пише у Щоденнику, – я побачила Господа Ісуса у білих шатах. Одна рука піднесена для благословення, а друга торкалася шат на грудях. Зі складок одягу на грудях виходили два великі промені, один червоний, а другий блідий. Через хвилину сказав мені Ісус: намалюй образ згідно з малюнком, який бачиш, з підписом: Ісусе, довіряю Тобі. Хочу, щоб цей образ був урочисто посвячений у першу неділю після Великодня, ця неділя повинна бути святом Милосердя».

Програма перебування ікони Божого Милосердя:

Понеділок, 18 квітня

18:00  Впровадження ікони  католицькими скаутами, Свята Меса. Проповідь о. Ігора  Петюха (УКУ)

19:30  Літургія Слова: о.Томаш Трацький (Варшава)

20:30  Молотовні співи (гурт «Територія душі» греко-католицька парафія св. Климентія Папи)

21:00 єврейські співи (Наталія Вакшинська)

22:00 – 07:00  Чування «Милосердя, проявлене на  хресті» (проводить Рух Світло-Життя)

Вівторок ,19 квітня:

07:00 Утрення, опісля молитва індивідуальна.

13:00  греко-католицька молитва «Шостий час»(УКУ)

14:00  конференція «Бог – справедливий чи милосердний?»: Рабин Сіва Файнерман (заступник головного рабина України юдаїзму Прогресивного)

15:00  Година Милосердя

16:00  Завершення і передання ікони на іншу парафію.

 

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!