Львів’ян запрошують на музейний квест. Як зареєструватись?

2805 0
У неділю, 16 листопада, у межах щорічного фестивалю «Ніч у Львові» відбудеться музейний квест «Leopolis Mediterraneum».

Ідея квесту полягає у тому, аби продемонструвати тісний зв'язок між Львовом та культурою Середземномор'я. На перший погляд, такий зв'язок може здатись доволі дивним. Але якщо уважно придивитись до міської архітектури, згадати видатних діячів в історії міста, стає зрозумілим, що навіть те, що Львів як східноєвропейське місто може мати дуже багато спільного із Середземномор'ям, його культурою та вихідцями з тих країв, пишуть організатори квесту на Facebook.

Учасники квесту отримають перелік запитань, правильні відповіді на які скеровуватимуть їх від однієї локації до іншої. Допомагати учасникам успішно проходити квест буде спеціальна аплікація «Muzarium» для смартфонів або планшетів, що працюють на операційній системі Android або Windows Mobile (можна завантажити за посиланням). Переможці квесту отримають цікаві подарунки.

Музейний квест «Leopolis Mediterraneum» є наступним кроком у реалізації проекту «Нове життя музеїв», що здійснюється у межах ініціативи Інституту міста «Центр соціальних інновацій». Проект має на меті підвищення рівня привабливості музеїв Львова.

Для участі у квесті обов’язковою є попередня реєстрація за посиланням. Реєстрація триватиме до п’ятниці, 14 листопада.

Необхідною умовою участі в квесті є також наявність у кожного учасника смартфону або планшету, що працює на операційній системі Android або Windows, а також підключення до мобільного інтернету. За детальнішою інформацією просимо звертатись до координаторів: Яніс Сінайко – 093 420 73 01, Олена Гунько – 097 481 82 53.

Початок квесту о 19:00, деталі тут.

Читайте також: «Ніч у Львові» відкрила реєстрацію на безкоштовні екскурсії


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!