Львів'ян запрошують на науковий пікнік

2020 0
Відвідувачі зможуть побачити наукове шоу та перший прилад Парку науки та креативності.
Фото: pixabay

Фото: pixabay

12-го листопада у Львові проведуть науковий пікнік. Він присвячений вшануванню Всесвітнього дня науки і має на меті популяризацію створення Парку науки та креативності у Львові. Про це повідомляє Парк науки та креативності на своїй сторінці у Facebook.

У межах заходу відкриють перший прилад мабутнього парку, а також презентують роботи лауреатів конкурсу шкільного малюнка «Як я бачу Парк науки і креативності у Львові».

Пізніше відбудеться наукове шоу та нагородження переможців конкурсу. Розпочнеться пікнік о 13:30 у Центрі Шептицького, що знаходиться на вул.Козельницькій, 2а.

Нагадаємо, у Львові планують створити «Парк науки і креативності», де діти зможуть знайомитися з законами фізики через гру. 

Фінансування на перший прилад парку група активістів отримала після участі в проекті «Пітчинг соціальних проектів» від Британської Ради та Інституту суспільних ініціатив. Отримані 15 тисяч гривень витратили на виготовлення конструкції, а також на афіші та інші способи популяризувати парк. 

«Це різні конструкції, які показують переважно закони фізики: механіка, оптика, акустика. Такий парк дуже розвивальний для дітей, а також для дорослих, це приваблюватиме і туристів», – розповіла одна із активісток проекту «Парк науки і креативності» Оксана Луцко. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!