Львів’ян запрошують на навчання з самозахисту. Розклад

1453 0
Для мешканців Львова проводитимуть інструктивно-методичні заняття з питань організації системи самооборони міста Львова в особливий період та воєнний час. Це вже буде друга серія навчань. Навчання відбуватимуться на добровільній основі і проходитимуть в усіх районах міста.
Фото: galinfo.com.ua

Фото: galinfo.com.ua

Навчання розпочинаються вже з наступного тижня, інформує прес-служба Львівської міськради. 

22 грудня з 10:00 до 12:30 заняття для мешканців Франківського району проведуть у Національному лісотехнічному університеті, вул.Генерала Чупринки, 103.

23 грудня з 10:00 до 12:30 навчання для мешканців Галицького району проведуть у Львівському коледжі легкої промисловості КНУ технологій та дизайну, вул.Вороного, 6.

23 грудня з 14:00 до 16:30 навчання для мешканців Шевченківського району у приміщенні районної адміністрації, вул.Липинського, 11.

Для мешканців Сихова навчання проведуть 24 грудня з 10:00 до 12:30 у культурно-освітньому центрі ім.Довженка, пр.Червоної Калини, 81.

25 грудня з 10:00 до 12:00 навчання пройдуть для мешканців Залізничного району у приміщенні районної адміністрації, вул.Виговоського, 34.

25 грудня з 18:00 до 20:00 – для мешканців Личаківського району у Техніко-економічному коледжі НУ «Львівська політехніка», вул.Пасічна, 32.

«Участь у заходах - добровільна. На заняття запрошуватимуться фахівці з Академії сухопутних військ та інші спеціалісти, які зможуть донести до громади міста чітку інформацію по організації системи самооборони міста Львова. Подібні заходи носять випереджувальний характер і відбуваються не вперше», - зазначив Степан Палюх, завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами, режимно-секретної, мобілізаційної та оборонної роботи Львівської міської ради.

Дані про громадян, які вже пройшли та пройдуть відповідні навчання, не передаватимуть у жодні структури. За потреби і за згоди, цих осіб залучатимуть до оборони Львова та підприємств міста. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!