Львів’ян запрошують на Ніч поезії та музики. Програма, вартість

2025 0
До клубу Fest Republic, у якому відбувається захід, курсуватимуть шатл-баси.
ілюстративне фото: kiev.karabas.com

ілюстративне фото: kiev.karabas.com

Сьогодні, 16 вересня, о 22:00 в клубі Fest Republic (вул. Старознесенська, 24-26) у рамках Львівського міжнародного літфестивалю почнеться Ніч поезії та музики non-stop, повідомляється на сторінці заходу у мережі Facebook.

Організатори пишуть, що під час Ночі поєднаються найкращі поезії від іноземних та українських учасників літфестивалю з прогресивною музикою відомих українських гуртів.

На сцені виступлять такі музиканти: MANU & оркестр INSO (Львів), «Мантри Керуака» (Харків), «Вагоновожатые» (Київ), «Альберт або найвища форма страти» – музичний спектакль за п’єсою Андруховича «Резидент» (Житомир).

Читайте також: У Львові обрали найкращу книгу Форуму видавців. Хто переміг

Також у Ночі візьмуть участь такі автори: Алісія Гарріс (США), Наталі Гендаль (США), Барис Пятровіч (Білорусь), Андрей Хадановіч(Білорусь), Мария Мартисевіч(Білорусь), Галка Крук (Україна), Марюс Бурокас (Литва), Вітас Дешкніс (Литва), Сара Пуассон (Литва), Ерік Шімшік (Словаччина), Марія Іляшенко (Чехія), Юрій Завадський (Україна) , Олександр Фразе-Фразенко (Україна), Юрій Андрухович (Україна), Маріанна Кіяновська (Україна), Антон Слєпаков (Україна), Остап Сливинський (Україна).

Вартість квитків під час передпродажу – 100 грн, на місці – 150 грн.

З 22:00 до 2:00 від музею «Арсенал» буде безкоштовний трансфер кожні півгодини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!