Політична реклама

Львів'ян запрошують на "Ніч театру"

1462 0
У ніч з 31 травня на 1 червня львів’янам та гостям міста пропонують поринути у театральну атмосферу. Актори аматорських театрів вдруге зберуться у львівському Музеї Ідей, щоб представити глядачам свої проекти.

Глядачам представлять досить різножанрові вистави – починаючи з авторської інтерпретації «Мухи-Цокотухи» театру-студії «Золотий клуб’Ок», який працює з найменшими акторами, й закінчуючи сучасною драмою під назвою «Труп» від еко-театру Wind of Change, - повідомляють організатори заходу.

Крім того, у Ніч театру народний драматичний театр «Ми» запропонує відвідувачам виставу «Серенада» польського письменника Славоміра Мрожека, яку актори зіграють мовою оригіналу, а театр тіней «Див» підготував 5 міні-вистав, серед яких – екранізація пісні Віктора Морозова «Панна Францішка». Самі ж постановки без слів – це гра тільки тіні та світла. Також вистави покажуть театри «Альтер», «Без Кордонів», «Намір» та «Різні люди».

У рамках Ночі театру відбудуться майстер-класи для учасників, щоб підвищити їх майстерність. На заході очікуються гості з Білорусі та Польщі. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!