Львів’ян запрошують на нічну екскурсію в Олеський замок

8220 0
У суботу, 12-го листопада, у рамках фестивалю «Ніч у Львові» усі охочі матимуть унікальну нагоду відвідати відомий Олеський замок у темну пору доби.
фото: facebook.com/pages/Olesko-Castle

фото: facebook.com/pages/Olesko-Castle

Цьогоріч організатори фестивалю «Ніч у Львові» запрошують на унікальну екскурсію до Олеського замку. Також для усіх, хто завітає у старовинні володіння 12 листопада, підготували концерт Соломії Чубай та гурту «Рококо» із програмою «Колискові для Олекси». Для тих, хто завчасно зареєструється, передбачений доїзд до замку за додаткову плату.

Програма:

16:30 – Виїзд в Олеський замок від Порохової вежі.

18:30 – Ніч в Олеському замку: концерт Соломії Чубай та гурту «Рококо» з програмою «Колискові для Олекси», екскурсії замком та частування у дворику замку.

Ціна: 50 грн.

Зареєструватися для забезпечення трансферу можна тут.

Читайте також: Цього тижня стартує фестиваль «Ніч у Львові»: програма, ціни, локації

Додамо, уперше Олеський замок згадується в письмових джерелах, датованих 1327 роком. Він відомий у польській історії тим, що 1629 року тут народився онук Даниловича, майбутній король Польщі Ян ІІІ Собєський, за часів правління якого замок отримав статус королівської резиденції.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!