Львів’ян запрошують на новий концертний сезон до національної філармонії

1244 0
Події відбуватимуться в Концертному залі Людкевича за участі слухачів та з урахуваннями усіх обмежень.

6 серпня у Львівській національній філармонії розпочинається новий концертний сезон. Він стартуватиме фестивалем літньої пори «Pizzicato e Cantabile», який цьогоріч відбудеться вже вп’яте. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

На гостей очікують 15 цікавих подій, що триватимуть впродовж 6-16 серпня 2020 року. Події відбуватимуться в Концертному залі Людкевича за участі слухачів та з урахуваннями усіх обмежень.

Фестиваль об’єднає найкращих українських музикантів. У їх виконанні звучатимуть всесвітньовідомі шедеври Вівальді, Баха та його синів, Моцарта, Ліста, Дебюссі, Шуберта та ще багатьох інших. Твори композиторів звучатимуть в оригінальних аранжуваннях та інтерпретаціях.

На сцені Концертного залу Людкевича звучатимуть композиції галицьких митців – Січинського та Людкевича («Ти моя найкраща пісня», 7 серпня), вокальні мініатюри Вольфа, Шоссона, Дебюссі, Шуберта, Штрауса (Liederabend, 8 серпня), а також номери та сцени із всесвітньовідомих ораторій та опер Моцарта, Доніцетті, Скарлатті та багатьох інших (події Любовний напій (9 серпня) та Краса мелодії (19 серпня).

Також не менш цікавими будуть вечори органної та клавесинної музики, де прозвучать шедеври, створені відомими композиторами для цих інструментів із багатолітньою історією: RoyalDuet. Концерт-відкриття(6 серпня), Йоганн Себастьян Бах – 335 (7 серпня), Симфонія Світла (9 серпня),Танці з клавесином (13 серпня), Вівальді: 4 пори року (13 серпня), Барокові фрески (14 серпня).

Для поціновувачів камерної музики звучатимуть шедеври квартетного жанру: Моцарт&Брамс (14 серпня) та INSO-Quartet (15 серпня), а також фортепіанної музики – Espressione (15 серпня),та ансамблевих композицій Дебюссі та Равеля – Impression (8 серпня).

Завершиться фестиваль 16 серпня святковою подією «Галантні львівські віртуози» за участі Академічного симфонічного оркестру філармонії.

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!