Львів’ян запрошують на обговорення Національної стратегії поводження з ТПВ

1738 0
Сьогодні, 31-го січня, у готелі «Асторія» експерти та представники громадськості обговорюватимуть першу редакцію Національної стратегії поводження з відходами. Долучитися запрошують усіх охочих, а для тих, хто не зможе приєднатись особисто, Tvoemisto.tv готує пряму трансляцію.
Фото: mykyiv.com

Фото: mykyiv.com

Зустріч-обговорення технічної редакції проекту Національної стратегії поводження з відходами, підготовлену міжнародними експертами за результатами роботи експертної групи та консультаційних підгруп, проводять з метою отримання пропозицій та зауважень. Стратегію можна переглянути за посиланням.

У обговоренні візьме участь один із керівників робочої групи – Даніель Аспліф,  керуючий директор CDM Інжиніринг Україна.

Захід відбуватиметься у готелі «Асторія» (вул. Городоцька, 15) і розпочнеться о 15:00. Якщо ви не маєте змоги долучитися особисто, дивіться трансляцію на на сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/ та на Facebook-сторінці Твого міста.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!