Львів’ян запрошують на освячення військового храму Стрітення Господнього

1794 0
У новоосвяченому храмі відслужать Божественну літургію, яку очолить Високопреосвященніший Владика Ігор – Архиєпископ та Митрополит Львівський УГКЦ.
фото: gazeta.lviv.uа

фото: gazeta.lviv.uа

Завтра, 15-го лютого, о 9.00 год. відбудеться освячення військового храму Стрітення Господнього Львівської архиєпархії УГКЦ (вул. Батуринська, 1), спорудженого воїнами-афганцями та капеланами Центру військового капеланства у пам’ять про полеглих в Афганістані, на Майдані, сході України та інших війнах.

Як інформує прес-служба Львівської міської ради, храм споруджено поруч із пам’ятником полеглим воїнам у війні в Афганістані 1979-1989 рр. Фундаторами та доброчинцями храму є ветерани, мешканці Львова і Львівщини, підприємці. Значну частину коштів для спорудження було виділено із фондів Центру Військового Капеланства, УГКЦ. Запрошують ветеранів Афганістану, учасників АТО, військовослужбовців із сім’ями, курсантів та усіх  містян долучитись до молитви.

Нагадаємо, завтра також у Львові вшанують учасників бойових дій на території інших держав та виводу військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!