Львів’ян запрошують на передріздвяне дійство в Соборі святого Юра

3435 0
1 січня 2017 року, у Всесвітній День Миру, львів’ян і гостей міста запрошують на спільну молитву за мир до Архикатедрального Собору святого Юра.
фото: yarodom.livejournal.com

фото: yarodom.livejournal.com

Зокрема,годині відбудеться Вечірня, на завершення якої зі Святилища буде винесено Вифлеємський вогонь Миру. Відтак, на площі перед пам’ятником Праведному Митрополиту Андрею прочитають молитву «Нехай утихне буря війни». Про це повідомляють у прес-службі міськради.

«На завершення ангел Святоюрської гори відчинить браму Собору, щоб впустити Пресвяту Родину до ясел, де має спочити новонароджений Христос», – анонсують дійство організатори.

Програма

16:00 – Вечірня у Архикатедральному Соборі святого Юра;

16:45 – Винесення Вифлеємського вогню Миру;

Молитва за мир перед пам’ятником Праведному Митрополиту Андрею;

Урочисте повернення на подвір’я Собору разом із Пресвятою Родиною;

Святкове частування.

Нагадаємо, в українських православних і греко-католиків 28 листопада (за новим стилем) розпочався різдвяний піст, який триватиме до і триває до 6 січня включно. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!