Львів’ян запрошують на перегляд документалки, номінованої на Оскар. Показ відмінено

2524 0
У недію, 21 лютого, у Львові відбудеться показ фільму «Зима у вогні: Боротьба України за свободу».
фото: nargis.com.ua

фото: nargis.com.ua

Презентацію проводять творці фільму, група український спів-продюсерів масштабної кінохроніки Майдану: Садомцева (Набарнчук) Г.Г., Клебанова (Хейфман) Л.Е. Колесніков Д.В., Курганскій Е.Л.
 «Зима у вогні» – це хроніка подій позаминулої зими із коментарями учасників процесу. Матеріал режисерові надали 28 українських операторів. Виробництво фільму підтримала американська компанія Netflix. 

Нагадаємо, Американська академія кіномистецтва оголосила про перелік картин в жанрі документалістики, які будуть представлені в наступному турі відбору номінантів на премію Оскар. Зі 124 кінострічок в шорт-лист увійшли 15, в числі яких – «Зима у Вогні» – масштабна кінохроніка Майдану, створена об'єднаною командою кінематографістів України (SPN production, Ukrstream.TV), США (Netflix) і Великобританії.
Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!