Львів'ян запрошують на перегляд фільму «Кіборги» просто неба

4955 2
Безкоштовний показ відбудеться в День Незалежності у парку «На валах».
фото: ar.volyn.ua

фото: ar.volyn.ua

24 cерпня з нагоди Дня Незалежності України у парку «На валах» відбудеться показ фільму «Кіборги» про оборону Донецького аеропорту. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Початок перегляду – о 21:30. Для комфортного перегляду рекомендують взяти з собою каремати.

Читайте також: «Кіборги»: фільм, до болю схожий на дійсність

Воєнна драма «Кіборги» Ахтема Сеїтаблаєва, присвячена одній із найбільш героїчних сторінок новітньої історії України – обороні Донецького аеропорту, вийшла у прокат 7 грудня 2017 року. Кінострічка є одним з переможців 8-го конкурсного відбору Держкіно та отримала державну фінансову підтримку на 50% собівартості — майже 24 мільйони гривень. Загальна вартість кінофільму оцінюється в майже 48 мільйонів гривень. У лютому стрічка побила рекорд українського прокату – її побачили 310 тис. 569 глядачів, сума зборів становила 22 млн 685 тис. 322 грн.


Читайте також:
20 Серпня, 2018 19:08
Твоє місто У новині вказано, що показ відбуватиметься в парку "На валах". Наш номер телефону: 093 380 24 24. Звертайтеся :)
20 Серпня, 2018 14:33
Зацікавлена Шановний автор, а може б ви в своїх статтях адреси місць проведення вказували?! І що з контактним телефоном,вказаним на вашому сайті?скільки днів намагаюсь додзвонитись- постійно занято!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!