Львів’ян запрошують на перегляд сучасного польського кіно. Програма

3039 0
У п’ятницю, 9 жовтня, у «Кінопалаці» розпочнеться чергове свято польського кіно у Львові. Так як і у попередні роки, на глядачів чекає понад 20 найновіших польських стрічок та низка супутніх заходів протягом дев'яти днів.
фото: filmlwow.eu

фото: filmlwow.eu

«Фільми, які ми запланували представити у Львові це популярні комедії, детективи, що тримають глядача у напруженні, а також психологічні фільми та драми. Намагатимемось і в цьому році не розчарувати очікувань глядачів», – інформують організатори фестивалю.

Детальніше про фільми і програму переглядів можна дізнатись за посиланням. Придбати квитки можна у касах «Кінопалацу» або ж онлайн. Вартість квитка: 20 грн.

Також у рамках переглядів польського кіно у Львові проведуть квест «Львів’яни у фільмі».  Зміст цьогорічного кіноквесту обертається навколо персонажів польського фільму, пов’язаних з нашим містом. Вулиці Львова є однаково звивисті, як і людські долі. «Будемо блукати закамарками Львова та провулками біографій тих львів’ян, які присвятили свій талант Х музі. На учасників чекає кілька годин шаленої забави, впродовж якої потрібно буде проявити свій хист, розум, знання Львова та швидкість. На найкращих чекають нагороди, а для усіх учасників багато доброї забави. До участі запрошуємо пішохідні команди у складі від 2 до 4 осіб», – повідомляють організатори.

Довідка. Перегляд сучасного польського кіно відбувається з ініціативи Генерального Консульства Республіки Польща у Львові за підтримки Польського інституту кіно.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!