Львів’ян запрошують на перформанс експериментального театру

3299 0
Театр «Гершом» запрошує відвідати перформанс «Чужинець на чужині» 23 і 24 лютого о 20:00 год на закритій частині працюючого заводу РЕМА.
фото: Вадим Рибін, The Ukrainians

фото: Вадим Рибін, The Ukrainians

 «Чужинець на чужині» є експериментальним перформансом  акторів та американського режисера Сеза Баумріна, де задіяно різні види мистецтва: від танцю до музики, від поезії до пластики. У своїй роботі режисер спільно з акторами використовує свідому імпровізацію, пластичну роботу з тілом, відмовляючись від класичних прийомів роботи.

« Цей перформанс розповідає історію подорожі людей з одного часового пласту в інший, трансформацію внутрішнього світу і пізнання себе завдяки іншим людям. На кожне питання чи проблему, яка виникала під час роботи над цим перформансом, актори намагались знайти відповідь у формі гри та фізики тіла і простору. Це є своєрідна подорож часом і простором, де є ризик, але немає рамок. Це провокація і естетика, яка ніколи не повторюється, і змушує відчинити двері всередину себе», – кажуть організатори дійства.

Новий театральний простір має стати майданчиком для молодих акторів для реалізації власних творчих ініціатив.

Місце: вул. Заводська 31, 5-тий поверх

Час: 23 і 23 лютого о 20:00

Вхід вільний.

Зарезервувати місце можна тут: [email protected] або за контактами: 0682217683, 0935075299

Довідково. Gershom • Гершом – це театрально-перформативний проект акторів, що базується у Львові. Він виник завдяки співпраці молодих львівських акторів та американського режисера Сеза Баумріна.  Гершом є образом сучасного чужинця, який блукає різними континентами задля пошуку та розуміння власної ідентичності. Сез Баумрін – режисер групи Gershom та Subpoetics International - є професором театрального мистецтва в університеті криміналістики ім. Джона Джея Міського університету Нью-Йорка, літературним керівником Лабораторії акторської майстерності, автором есеїв про театр Евдженіо Барби, Єжи Гротовського та Леся Курбаса. Сез Баумрін навчався у Єжи Гротовського у Нью-Йорку в 1981-1984 роках та був учнем і колегою Евдженіо Барби з 1985 року. Також Сез як режисер поставив більш ніж 60 опер, вистав комерційного театру, експериментальних робіт, серед яких, зокрема, «Казки Гофмана» Ж. Оффенбаха, «Медея» Д. Мійо, «Коли мине п’ять років» Г. Лорки, «Життя це сон» П. Кальдерона, «Ромео і Джульєтта» В. Шекспіра, «Гедда Габлер» Г. Ібсена, «Медея» Евріпіда, «Учасниця весілля» К. Маккалерс.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!