Львів'ян запрошують на перший Фестиваль грецької культури. Програма

5096 0
У програмі фестивалю — екскурсії, представлення традиційних танців, презентації, театралізовані вистави, відкриті лекції.
ілюстративне фото: uagreeks.com

ілюстративне фото: uagreeks.com

З 11 до 14 травня у Львові триватиме перший Фестиваль грецької культури, який познайомить львів’ян і гостей міста з традиційною і сучасною культурою та історико-культурною спадщиною Греції. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Фестиваль організований Одеською філією Грецького фонду культури, у співпраці з управлінням сучасної культурної спадщини Міністерства культури і спорту Греції, Львівською міською радою, Львівським національним університетом ім. Івана Франка, Львівським історичним музеєм, Першим українським театром для дітей та юнацтва, та за сприяння громадських організацій греків Львова.

Читайте також: Львів'ян запрошують на музичний фестиваль Віртуози. Програма, вартість квитків

Впродовж чотирьох днів львів’яни та гості міста зможуть відвідати безліч локацій і ознайомитись з маловідомими в Україні народними звичаями, обрядами, танцями, музикою, піснями, ремеслами і технологіями, які становлять важливу частину культурної ідентичності греків. Усі охочі зможуть відвідати виставки грецьких коміксів та дитячого малюнку і гравюр, побувати на прем’єрному показі антології творів грецьких мультиплікаторів та театральній виставі за текстами Есхіла «Орестея». Детальну програму заходів можна переглянути нижче.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!